Vooral vooruitkijken, durven en scherp focussen op waar je kunt komen.
Er is een manier om je concurrenten voor te blijven.
Met een dynamische instelling steek je al snel boven het maaiveld uit.
Getting There is een vernieuwende aanpak in career coaching. Voor hogere functionarissen in het bedrijfsleven, bij de overheid of bij maatschappelijke organisaties.
Het is meer dan alleen je bagage die telt. Het draait ook om de kunst jezelf licht en wendbaar te maken.
Inzicht is een resoluut weglopen van je eigen schaduw.
Je loopt op met de zekerheid dat je samen iets bereikt.
Iemand trekt je de juiste richting in, maar de beweging maak je zelf.
Over je terughoudendheid heen springen en dan ervaren dat je ver gekomen bent.
We pakken het goed aan. Zo kom je op plaatsen waar kennelijk niemand anders is uitgenodigd voor een gesprek.
Als je eenmaal weet dat er nóg een horizon is, ga je hem vinden ook.

Getting There werkt zo

  We onderzoeken samen met u welke organisaties, ook buiten uw vakgebied of branche, uw expertise goed zouden kunnen gebruiken.
  U probeert contact te leggen met de beslissers binnen deze organisaties. De insteek is dat u deze partijen meer als ondernemer en creatief gesprekspartner benadert dan als iemand die een baan zoekt.
  De oriëntatie ligt niet op uw cv en uw personal branding, maar op de waarde die uw inzichten hebben voor de betreffende organisaties.
  In het gehele proces begeleiden wij u intensief. Zowel bij de zoektocht naar geschikte organisaties en het bewerkstelligen van een ingang daar, als bij het aanscherpen van uw gesprekstechniek en presentatievaardigheden.
  Het is belangrijk dat u serieus bereid bent om deze uitdaging aan te gaan en dat u uw verwachtingspatroon niet uitsluitend afstemt op snel een nieuwe vaste baan vinden. Een interim-functie of een zelfstandige opdracht zou ook een goed eerste resultaat kunnen zijn.


Getting There is een beproefde formule, die daadwerkelijk extra kansen op de arbeidsmarkt creëert voor managers en executives.

U kunt bij Fiechter Career Management eveneens terecht voor een regulier coachingstraject. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neemt u dan contact met ons op.

Terug

Getting There – de vragen

    Wat doet u als uw cv toch geen nieuwe deuren opent?     Blijft u zich verbazen of staat u open voor een denkomslag?     Welke kansen liggen er voor u buiten de gebaande paden?     Wat dacht u van solliciteren zonder een sollicitant te zijn?     Bij wie komt u dan aan tafel en wat brengt u precies in?     Hoe krijgt u zicht op wat uw gesprekspartner nodig heeft?     Waarom is uw knowhow juist voor deze partij zo waardevol?     Wedstrijdfit worden voor deze uitdaging?     Wat dacht u ervan?Wilt u meer weten? Bel 06 832 33 235
of mail: info@fiechtercareermanagement.nl

Personal coaching

Het kan heel prettig zijn om in een bepaalde fase van uw carrière een paar gesprekken te voeren met een personal coach die uw werkwereld begrijpt.
Lees meer

Getting feedback

U hebt binnenkort een sollicitatiegesprek. Wellicht kunt u enige support gebruiken bij de voorbereiding.
Lees meer

Projects

Fiechter Career Management verzorgt ook mobiliteitsprojecten voor bedrijven en andere organisaties.
Lees meer

Assessments

Hebt u behoefte aan een heldere toetsing van uw competenties en drijfveren? Wij bieden diverse online-assessments.
Lees meer